Lash Monk logo

Verzenden & retourneren

Verzending binnen Nederland & België

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. Bestellingen met 1 doosje wimpers worden in een envelopje verstuurd. Bestellingen met een waarde tot ongeveer €50 worden verzonden als een brievenbuspakketje, grotere bestellingen worden als pakket verzonden. Indien je voor 14:00 bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. De bezorgtijd van PostNL in Nederland en België bedraagt 1 tot 2 werkdagen (maandag t/m zaterdag). In het geval van een (brievenbus)pakket ontvang je altijd een track & trace. 

Verzending buiten Nederland & België

We verzenden buiten Nederland & België naar Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Italië, Oostenrijk, Ierland & Griekenland. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL en door hen overgedragen aan de bezorgservice in desbetreffend land. Bestellingen met 1 doosje wimpers worden in een envelopje verstuurd. Grotere bestellingen worden als pakket verzonden. Indien je voor 14:00 bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. De bezorgtijd van PostNL in het buitenland varieert per land, maar ligt in Europa over het algemeen tussen 3 en 7 dagen (maandag t/m zaterdag). In het geval van een (brievenbus)pakket ontvang je altijd een track & trace. 

Retourneren

Niet tevreden met je bestelde item(s)? Retourneren mag altijd, indien de te retourneren producten nog in originele staat zijn en niet zijn gebruikt. Neem in het geval van een retour contact op via info@lashmonk.nl en vermeld de reden van retour. Verzendkosten van retourneren zijn voor eigen rekening.

Verloren pakketten

Het kan helaas voorkomen dat een pakket kwijtraakt in het verzendproces bij PostNL.  Indien dit gebeurt, zullen we er alles aan doen om het pakketje op te sporen en in de tussentijd een passende oplossing te bieden.