Lash Monk logo

Nepwimpers hergebruiken

Het meest ideale aan nepwimpers is dat je ze kunt hergebruiken. Hierdoor bespaar je een hoop geld ten opzichte van het laten zetten van wimperextensions. Hoe beter jij voor je wimpers zorgt, hoe langer je ze kunt hergebruiken.

Een aantal tips om je wimpers zo vaak mogelijk te kunnen hergebruiken:

  1. Maak je wimpers altijd goed schoon
    Tijdens het dragen gaat er vuil in je nepwimpers zitten, wat kan blijven plakken aan de lijm. Maak je wimpers daarom na het dragen altijd schoon door sowieso de lijmrestjes eraf te halen. Ook kun je je wimpers een ‘badje’ geven door ze in water te leggen, eventueel met gezichtsreinigingsmiddel. 
    Bij je LASH MONK nepwimpers ontvang je altijd een wimperborsteltje. Borstel je wimpers hier regelmatig mee, zodat vuil en stofjes uit de wimpers komen.
  2. Koop wimpers van kwaliteit
    Sommige wimpers kunnen niet zo veel hebben en breken doormidden als je er iets te hard aan trekt. De wimpers van LASH MONK hebben een stevige band, waardoor ze niet snel breken. Hierdoor kun je lijmrestjes er gemakkelijker afhalen en houd je je wimpers zo lang mogelijk mooi

Bij het goed verzorgen van je wimpers kunnen ze minstens 2o x hergebruikt worden. Dat kost je dus maar €0,64 per keer dragen!