Lash Monk logo

De voordelen van nepwimpers

Jarenlang liet ik met alle liefde wimperextensions zetten. Het begon ooit met one by one, maar toen later de 3D-wimpers op de markt kwamen was ik daar als de kippen bij. Heerlijk, altijd een opgemaakte look en dat scheelde nog tijd ook. 👌🏻 Goedkoop was het echter niet, zeker niet als je elke twee weken teruggaat voor opvullen. Ik heb het wel eens opgeteld en ik kon er letterlijk goed van op vakantie als ik een jaartje geen wimpers zou laten zetten, maar toch bleef ik doorgaan. Tot ik op een gegeven moment steeds irritaties kreeg rondom mijn ogen. De huid werd rood, opgezwollen en er zaten altijd huidschilfertjes rond mijn ogen. De link met de wimpers was natuurlijk snel gelegd, maar ik wilde nog even niet onder ogen komen dat ik ermee moest stoppen. Tot ik het op een dag zo zat was en er toch mee ben gestopt, met het idee: ik vind wel een vervanging in de vorm van plakwimpers. En die heb ik eindelijk gevonden. Ik moest er wel zelf een volledig merk voor opzetten, maar dan heb je ook wat. Ik wil echt niet meer anders en ik zal je vertellen waarom:

 1. Niet meer iedere 2 weken naar de lash tech

  Toen ik nog studeerde ging dit prima, maar eenmaal fulltime aan het werk paste het vaak toch niet helemaal lekker in mijn weekplanning. In totaal ben je toch een uur of 2 zoet die je ook aan iets nuttigs kunt besteden.

 2. Nooit meer uitgevallen wimperextensions

  Na een week met opgevulde wimpers waren er vaak alweer wat wimpers uitgevallen en vond ik ze alweer te kaal worden. Met nepwimpers is dat probleem gelukkig verleden tijd! De wimperstrips blijven intact, waardoor een set wimpers áltijd vol is.

 3. Honderden euro’s besparen

  Toentertijd kostte mijn wimperverslaving 60 euro per maand, wat neerkomt op ruim 700 euro per jaar. Daar kun je prima een week van op vakantie. Uitgaande van iedere maand een nieuw setje nepwimpers, kom je uit op ongeveer 150 euro, een stuk minder! Ik doe er zelf vaak veel langer van, omdat ik niet elke dag wimpers draag (maar 2 tot 3 dagen per week).

 4. Geen allergische reactie

  Het allerfijnste vind ik nog wel dat ik nooit meer last heb van geïrriteerde ogen. Nu geldt dat natuurlijk niet voor iedereen met wimperextensions, maar ik bouwde in 6 jaar een allergie op. Het schijnt zo te zijn dat het ook na jaren ‘rust’ nog steeds opspeelt als je weer nieuwe wimpers zou zetten. Mij niet bellen.

 5. Rust voor de ogen

  Lekker in je ogen wrijven na het wakker worden? Heerlijk! Dat kon ik met wimperextensions nooit. Nu geef ik mijn ogen het grootste deel van de week lekker rust en draag ik 2 tot 3 keer wimpers.

 6. Mooie oogmake-up looks

  Oogschaduw en eyeliner was vaak een lastige opgave met mijn wimperextensions. Dit kwam grotendeels doordat het achteraf altijd moeilijk schoon te maken was en er dus vuil tussen mijn wimpers bleef zitten. Met nepwimpers breng ik altijd eerst oogschaduw en eyeliner aan en het afhalen aan het einde van de dag is een stuk gemakkelijker omdat ik geen rekening hoef te houden met wimpers die in de weg zitten. 

Zoals je wel kunt begrijpen uit bovenstaande pijnpunten, ben ik enorm blij dat ik eindelijk een goed alternatief heb gevonden voor wimperextensions. Ik gun iedereen deze voordelen en daaruit is LASH MONK uiteraard ontstaan. Er zijn 6 soorten wimpers die allemaal net even anders zijn, maar wel met dezelfde kwaliteit en hetzelfde doel: een oogverblindend lookje creëren! Shop ze hier.